Servicii

Ofer servicii de terapie individuală și terapie de grup (la cabinet și online). 

Primele câteva sesiuni sunt despre a ne cunoaște și pentru a stabili modul de lucru, astfel încât să putem lucra împreună asupra obiectivelor terapiei tale. Acest lucru, în funcție de scopul tău, poate implica sau nu evaluări psihometrice. Strategia și modalitățile de lucru le discutăm în prealabil și vei avea ocazia să pui întrebări.

Cred că este important să menționez că, printre altele, sesiunile de terapie pot avea ca scop sprijinul atât în luarea unor decizii cât și în dezvoltarea personală.

Te invit să citești un articol în care poți afla mai multe detalii despre psihoterapia pe care o parctic.

Modul de lucru și tehnici

Cu toții avem nevoie de iubire, siguranță, conectare. Terapia îți poate oferi sprijin, validare, abilități de coping (mecanisme inconştiente şi/sau conştiente de evitare, diminuare sau remediere a impactului negativ al unei situații asupra stării noastre de confort psihic şi fizic) și strategii pentru a-ți schimba perspectiva și comportamentele. Îți poate oferi o mai mare liniște sufletească și te poate ajuta să tolerezi sentimente și situații dificile. Îți poate oferi o „experiență emoțională corectivă”, creând un spațiu sigur și fără judecată pentru a te exprima în mod autentic și pentru „a te vedea” așa cum poate niciodată nu te-ai mai văzut, a te explora fără frică.

Pentru a ajunge să traversezi cu bine perioadele dificile din viața ta și pentru a te elibera de anumite probleme folosesc o serie de abordări. Am enumerat mai jos câteva dintre tehnicile de psihoterapie și metodele pe care le folosesc.

Psihodrama sau terapia prin metode de acțiune, experiențială
Carduri metaforice de asociere
Terapia Mindfulness


Dacă te interesează psihologia și ți se pare interesant și valoros ce ai gasit aici,
poți lăsa adresa de email și te voi ține la curent cu noutățile de pe site.Mă poți suna oricând de luni până vineri între 08.00-20.00. Dacă nu reușesc să răspund imediat, voi reveni cu un apel/mesaj în cel mai scurt timp posibil, cu siguranță în aceeași zi.